Büyük Müsellim Köyü Halkı Başkonsolos Mustafa Sarnıçı Ağırladı

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Mustafa Sarnıç, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve Yassıköy Belediye Başkanı (Danışma Kurulu Başkanı) İsmet Kadı, Büyük Müsellim köyü halkı ve Büyük Müsellim Köyü Kültür ve Folklor Derneği’nin sabah kahvaltısı konuklarıydılar...

 
 

Büyük Müsellim Halkı, 3 Mart 2012 Cumartesi günü, Gümülcine Başkonsolosu sayın Mustafa Sarnıç Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i ve Yassıköy Belediye Başkanı (Danışma Kurulu Başkanı) İsmet Kadı’yı ağırladılar.İlk olarak köy halkı ile Sabah Namazını birlikte Büyük Müsellim Camii’nde eda eden misafirler, sırasıyla köy halkını selamladılar. Misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Namazın ardından Büyük Müsellim Kültür ve Folklor Derneği’nin organize ettiği ve dernek salonunda sunulan zengin çeşitlerle sunumu hazırlanmış sabah kahvaltısına geçildi. Hoş sohbete köy kahvesinde içilen kahve ile devam eden konuklar daha sonra köylülerle vedalaşarak köyden ayrıldılar. Bu arada Büyük Müsellim Köyü Kültür ve Folklor Derneği “ziyaretçi anı defterine” duygularını aktaran Sayın Başkonsolos Mustafa Sarnıç anıdefterine şunları kaydetti:

 

“Bu sabah Sayın Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve Yassıköy Belediye Başkanı ve Danışma Kurulu Başkanı İsmet Kadı ile birlikte Büyük Müsellim Köyü’nü ziyaret ettik. Sabah namazını cemaatle birlikte eda ettikten sonra Dernekte hep birlikte kahvaltı yaptık. B. Müsellim halkına müteşekkiriz.Bizleri en iyişekilde ağırladılar,burada hoşça sohbet ettik. Görevimin sona ermekte olduğu bugünlerde burada olmaktan kıvanç duyduk. Derneğin yaşatılmasında emeği geçen, başata Faik Besimoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyor, tebriklerimi sunuyorum. Böyle bir Derneğe sahip olduğu için B. Müsellim halkını tebrik ediyorum.

 

En iyi dileklerimle,

 

03. 03. 2012